Перегляд зібрання за групою - Теми professional training

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 8 із 8
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Важливість формування технологічної компетентності майбутніх фахівців сфери харчових виробництвУшаков, М.; Ushakov, M.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Змістовий аспект управління процесом впровадження педагогічних технологійМельник, Л.; Melnyk, L.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Особливості прояву індивідуальних властивостей учнів кулінарного профілю у процесі вивчення спецдисциплін в ЗПОКоцюбенко, О.; Kotsiubenko, O.
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Особливості підготовки конкурентоздатних фахівців харчової галузі в птнзПоцелуйко, В.; Potseluiko, V.
Bachelor Thesis8-чер-202323-чер-2023Управління персоналом підприємства, на прикладі ПрАТ “ТерА”Мокрівська, Зоряна Романівна; Mokrivska, Zoriana
Master Thesis28-гру-20231-січ-2024Шляхи розвитку системи професійної підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування установи, на прикладі відділу технічного нагляду Тернопільської міської радиКопча, Ярослав; Kopcha, Yaroslav
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Шляхи формування в учнів зпо кулінарного профілю навичок самоконтролю і самооцінкиСіньковська, О.; Sinkovska, O.
Article201227-тра-2013Інноваційні підходи та прикладні аспекти концепції підготовки маркетологівКраузе, Ольга Ігорівна; Оксентюк, Богдана; Федорович, Роман